top of page

Coaching sessionen

Inden du opsøger mig, har du sikkert selv forsøgt at finde svar på det, du går og tumler med. Måske har du talt med venner/veninder eller andre i din omgangskreds, uden at du er kommet et skridt nærmere.

 

Nu er du så kommet hér hos mig til mindful coaching – og det er et godt valg!

 

Før du fortæller mig, hvad du ønsker hjælp til, skal du/vi lave en nærværs-øvelse, da det er vigtigt, at du befinder dig i nuet - er bevidst nærværende - og at du føler dig afslappet og tryg og kan mærke dig selv. Når du er i stand til at mærke/fornemme, hvad der sker i din krop hér og nu, vil du også på sigt være i stand til at finde et svar på det, du ønsker.

 

Under nærværs-øvelsen guider jeg dig ganske kort i at være bevidst nærværende. Det er en måde at fratage dig nervøsiteten og en del af det tankemylder, du sikkert har, når du kommer.

 

Efter nærværs-øvelsen fortæller du mig, hvad din problemstilling og målsætning er, og hvilke forventninger du har til coachingen.

 

De spørgsmål, jeg stiller dig, tager bl.a. udgangspunkt i principperne fra Mindfulness. Alt efter hvad, du ønsker svar på, er det er vigtigt at kunne acceptere de ting, du ikke kan ændre og give slip på gamle mønstre. Derudover er vi alle slemme til at dømme og vurdere alt og alle første gang, vi møder det/dem. Vi skal øve os i at være åbne og ikke med det samme sætte prædikat på tingene, men kunne se og rumme nye muligheder. Tålmodighed er en dyd i livet, tingene skal ikke forceres. Oplev dem, som de er. Tænk f.eks. på naturen - den har ikke travlt. Alt springer ud, når den tid kommer - temperaturen stiger, dagene bliver længere – naturen kommer aldrig for sent. At have tillid og tro på, at alting nok skal gå, vil hjælpe dig med at gøre dine bekymringer mindre.

 

Inden afslutning af sessionen gør vi status over forløbet og aftaler evt. en ny tid.

bottom of page